Onze service

Alles ter uwer beschikking om uw evenement uitzonderlijk te maken

GELUIDSINSTALLATIE

een hi-tech geluidsinstallatie voor een warme en feestelijke sfeer

Location Salle Liège Sono

Le Cadran beschikt over een professionele BOSE geluidsinstallatie, perfect voor presentaties, lezingen en andere toespraken, maar ook voor meer feestelijke evenementen.

De installatie, dankzij een goede plaatsing van alle geluidsbronnen, zorgt voor een optimaal en all-round geluid. Een warme en omvattende geluidssfeer waarin het perfect mogelijk is een leuke babbel te voeren.

LIGHTS


ultramodern en oneindig veel mogelijkheden

Een systeem met een complete controle van alle lichtbronnen, van de kleinste spot tot de gebogen muur en de rest van de wandverlichting.

Een groot deel van de lichtbronnen zijn dynamische RGb leds. Naast de intensiteit, heeft u ook de controle over de kleuren en de snelheid van omschakeling van de ene naar de andere..

Lights Location Salle Liège Red Ligths Location Salle Liège Location Salle Liège Feast Location Salle Liège for Birthday Location Salle Liège Event Location Salle Liège Evènement Festival Location Salle Liège Lumières Location Salle Liège Location Salle Liège Anniversaire Location Salle Liège Fête

HET ETC-SYSTEEM


de togen en het ETC-systeem

De technologie die zorgt voor een vloeiende service. Elke zaal is uitgerust met automatische bars dankzij de “ETC” technologie. Het systeem zorgt voor een gedetailleerde controle van op afstand door middel van real time updates en aanpassingen van het programma.

  • Vergemakkelijkt het betalen van consumpties
  • Een vlottere en snellere service
  • Een precieze berekening van de verkoop

ONZE TRAITEURS


vier professionele en flexibele traiteurs

Le Cadran werkt nauw samen met 4 officiële traiteurs, Odette Hanlet, Chez Nous, Goosse en Luc Collignon. Die diversiteit zorgt voor een gevarieerd aanbod aan formules in functie van de eisen van de klant.

eyaka

The venue - Le cadran - Rue de Bruxelles,3 - 4000 Liège - info@lecadran.be The Office - Hors Kadre SCRL - Rue du Palais, 44 - 4000 Liège - Politique de confidentialité