• jeu 28.01

FJAAK speelt live in Le Cadran

 

Ze zijn met z’n drieen, ze zijn jong, ze komen uit Berlijn en hun trio heet FJAAK.

FJAAK, een echte wind van frisheid die op de undeground techno scene blaast. Ze begonnen al vroeg te produceren in een oude donkere zolder, met een paar microfoons, gitaren en drum kits. Ze brachten hele dagen en nachten door om hun beats met hun mpc te maken, de handleidingen van de machines te bestuderen, het internet doorzoeken, in vinyls winkels te snuffelen …

In 2009 begonnen ze aandacht te trekken dankzij hun muziek die klassieke techno, house en breakbeat mengt. Ze spelen alleen livesets, omringt door hun machines. Ze onderteken vervolgens hun eerste hits op 50Weapons, zoals ‘Don’t Leave Me’. De jongens van Modeselektor neemen ze onder hun vleugels en voorspellen hun een briljante toekoemst omdat ze de « the next big thing » zouden kunnen worden.

Te ontdekken live op 13 Mei in Le Cadran in het kader van een avond onder het label ‘Trust Me’!
Ter herinnering, « Trust Me » is een label opgestart door Le Cadran om uw nieuwsgierigheid aan te trekken en interessante sets te laten ontdekken. Het principe is eenvoudig: een zeer lage toegangsprijs (5€) voor een muzikale ontdekking. Vertrouw ons, het is kwaliteit!

Meer informatie vind u op het Facebook event.

 

FJAAK